Nariye Joosten

Specialist Zakelijk Inkomen

Mijn opleidingsachtergrond ligt in de makelaardij, maar inmiddels ben ik ruim 10 jaar actief in de financiële dienstverlening. Na complexe hypotheekaanvragen bij ABN AMRO en ING Bank te hebben beoordeeld, stel ik nu met veel plezier, en met oog voor detail, inkomens vast namens Zakelijk Inkomen.

Ik hecht veel waarde aan een prettige samenwerking met onze relaties en partners. Ik vind het leuk om de beslissende schakel te zijn tussen de ondernemer, de boekhouder en de intermediair aan de ene kant en de geldverstrekker aan de andere kant. Daarnaast kunt u op mij rekenen als deskundige vraagbaak.

Pascal Ritzer

Mede-oprichter Zakelijk Inkomen

Ik heb ruim 15 jaar met veel plezier bij ABN AMRO gewerkt. Daarna heb ik met net zoveel plezier een klein jaar gewerkt voor Syntrus Achmea.

Als ik één ding heb geleerd in mijn carrière als hypotheekspecialist is het wel dat het vaststellen van een inkomen van een ondernemer niet iets is wat je ‘er even naast doet’.

Bijna iedere vaststelling is maatwerk en vereist de nodige aandacht. Dit begint al bij het opvragen van de juiste stukken. Dit voorkomt een stroperig proces met rebounds in verband met het ontbreken van stukken.

Het vaststellen van een inkomen voor een ondernemer is een vak apart. Een goede analyse is essentieel om overkreditering te voorkomen of om juist een hoger inkomen te onderbouwen.

Ik neem het proces voor het vaststellen van het zakelijk inkomen graag van u over.

Bert Fransen

Mede-oprichter Zakelijk Inkomen

Door mijn jarenlange ervaring als hypotheekspecialist bij diverse grootbanken weet ik precies hoe de geldverstrekkers een zakelijk inkomen bepaald en onderbouwd willen zien. Wij zitten met onze kennis en expertise niet meer helemaal achteraan in het proces, maar juist vooraan bij de klant.

Het is voor u als intermediair van belang om de zakelijke dossiers snel geaccepteerd te krijgen bij de geldverstrekkers. Dit realiseren wij voor u door middel van aanlevering van complete dossiers met een goede analyse en onderbouwing. Wij kijken ook verder dan het gemiddelde inkomen. Het gaat om de onderbouwing van een vast en bestendig inkomen dat verantwoord vast te stellen is.

Het vaststellen van het inkomen van een ondernemer is maatwerk en ik doe dit met veel passie.

Erwin ter Horst

Mede-oprichter Zakelijk Inkomen

Ik ben mede-oprichter van Zakelijk Inkomen. Als ondernemer heb ik 15 jaar ervaring in werving en selectie van onder andere medewerkers in de financiële branche.

Zakelijk Inkomen is opgericht vanuit de visie om de ondernemer te helpen. Door een goede analyse vooraan in het proces is er snel duidelijkheid over de mogelijkheden. Dit zorgt voor een soepel proces in de gehele keten.

Doordat wij het gehele proces overnemen, van opvragen van stukken tot en met het afgeven van een inkomensanalyse, kunt u als intermediair uw tijd inzetten op uw core business: adviseren.

Stef Huiskamp

Controller bij Zakelijk Inkomen

Als Controller ben ik vanaf de opstart betrokken geweest bij Zakelijk Inkomen. Ik help het management bij het beheersen van de financiële huishouding. Daarnaast houd ik mij bezig met financiële rapportages, begrotingen en bedrijfskundige vraagstukken. Ik beschik over een afgeronde bedrijfseconomische opleiding met een aantal jaren ervaring en ben momenteel bezig met de Master of Business Administration (MBA).

Menu