Zakelijk Inkomen is de schakel tussen ondernemer, intermediair en geldverstrekker.

Een ondernemer wil zo snel mogelijk weten waar hij aan toe is en of hij zijn droomhuis kan financieren.

Iedere ondernemer is uniek en het vaststellen van het zakelijk inkomen betreft veelal maatwerk. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan ZZP-ers met een trackrecord (tussen 1 en 3 jaar), overgang van IB-onderneming naar VPB-onderneming of een DGA met een holding en enkele werkmaatschappijen. Voor iedere situatie zijn andere stukken nodig en zijn ervaring en expertise een must.

Wij zijn gespecialiseerd in het vaststellen van een vast en bestendig zakelijk inkomen. Het is onze core business en wij stellen snel en deskundig een inkomen vast voor iedere ondernemer. Of het nu om een ZZP-er gaat of een DGA van een complexe B.V. constructie, wij weten er wel raad mee!

Onze medewerkers hebben allemaal een lange trackrecord binnen deze niche. Wij hebben vele jaren ervaring binnen de grootbanken en weten als geen ander hoe we een verantwoord rekeninkomen kunnen afgeven. Wij zijn transparant en onafhankelijk.

Meer weten? Wij van Zakelijk Inkomen maken graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek! Bel ons gerust op 085- 4890521.

 

Menu