Over ons

Zakelijk Inkomen is de schakel tussen ondernemer, intermediair en geldverstrekker.

 

Zakelijk Inkomen is in 2016 opgericht door Pascal Ritzer en Bert Fransen om adviseurs en ondernemers zo vroeg mogelijk in het proces te ondersteunen bij de vaststelling van het inkomen van de ondernemer.

Beide hebben een lang trackrecord bij de geldverstrekkers op het gebied van vaststellen zakelijk inkomen voor ondernemers. Door deze jarenlange ervaring weten zij precies waar de knelpunten in het proces zitten. Of het nu gaat om een Zzp’er of een DGA van een complexe B.V. constructie, Zakelijk Inkomen heeft de ervaring en expertise voor iedere situatie.

Inmiddels is Zakelijk Inkomen uitgegroeid tot een volwaardige organisatie, bestaande uit meerdere eerste fiatteurs en tweede fiatteurs. We zijn gehuisvest in Nieuwegein.

Inkomensverklaring binnen 1 werkdag

Indien wij alle benodigde documenten hebben ontvangen en er zijn geen aanvullende documenten nodig en/of er zijn geen vragen, dan ronden wij binnen 1 werkdag de inkomensverklaring af.

Deskundig sparringpartner

Geen onderneming is hetzelfde. Wij denken graag mee in oplossingen. Wij weten precies waar de knelpunten zitten en hebben de juiste expertise in huis om mee te denken in iedere situatie.

Één desk voor veel geldverstrekkers

Zakelijk Inkomen werkt samen met bijna alle banken en geldverstrekkers in Nederland. Door ons ruime aanbod heb je nu met één desk toegang tot heel veel banken en geldverstrekkers.