Zakelijke kredieten

Heeft u behoefte aan een zakelijk krediet om uw ambities waar te maken?

Zeker bij groeiende ondernemingen is er veelal behoefte aan extra werkkapitaal. Ook is er vaak geld nodig voor de aanschaf van inventaris, machines en bijvoorbeeld voertuigen.

Zakelijk Inkomen beschikt over een uitgebreid netwerk van geldverstrekkers. Dit zijn de reguliere banken, maar er zijn ook alternatieve geldverstrekkers. Hierbij valt onder andere te denken aan Crowdfunding. Er is vaak veel meer mogelijk dan u zou denken.

Aan de hand van een kosteloze haalbaarheidsinventarisatie (Quick Scan) kunnen wij goed bepalen wat de slagingskans is van de gewenste financiering. Bij groen licht kunnen wij bemiddelen bij het daadwerkelijk tot stand komen van de financiering. Wij vragen de benodigde documenten op, maken de nodige berekeningen en dienen de aanvraag in bij de geldverstrekker(s).

Wij geven geen advies over de financieringen, maar wij bemiddelen enkel bij het tot stand komen van de financiering. Wij regelen snel de juiste financiering voor MKB-ondernemers!

Neem hiervoor gerust contact met ons op via het contactformulier of op 085-4890521.

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op:

Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Doel van de finaniering
Benodigd bedrag (in euro)
Door het versturen van dit formulier verklaart u kennis genomen te hebben van ons Privacy Statement. U kunt ons Privacy Statement vinden op www.zakelijkinkomen.nl/privacy-statement/.

Menu