Wilt u een bedrijfspand (her)financieren?

Bij Zakelijk Inkomen bent u aan het juiste adres om snel en vakkundig de gewenste bedrijfshypotheek rond te krijgen. Wij bemiddelen bij het tot stand komen van deze bedrijfshypotheek.

Tarief:
Middels een kosteloze inventarisatie (Quick Scan) kunnen wij snel de haalbaarheid van uw financieringswens bepalen. Bij groen licht starten wij in overleg met u de aanvraag op.
Wij werken enkel met een succesfee over de hoofdsom zodra u de offerte van de geldverstrekker heeft getekend. De hoogte van de succesfee is afhankelijk van de hoofdsom van de lening en de complexiteit van de aanvraag. Vul hieronder het contactformulier in en wij nemen direct contact met u op om uw casus te bespreken.

De dienstverlening bestaat uit het uitwerken van de financieringsaanvraag, het opvragen van de benodigde gegevens, de benodigde berekeningen maken en het indienen van uw financieringsaanvraag bij de geldverstrekker(s).

Er is vaak meer mogelijk dan u in eerste instantie zou denken. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van geldverstrekkers. Dit zijn de reguliere banken, maar er zijn ook alternatieve geldverstrekkers. Hierbij valt onder andere te denken aan Crowdfunding.

Wij geven geen advies over de bedrijfshypotheek, maar wij bemiddelen enkel bij het tot stand komen van de bedrijfshypotheek. Wij regelen snel de juiste financiering voor uw bedrijfspand.

Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier of op 085-4890521.

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op:

Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Doel van de finaniering
Benodigd bedrag (in euro)
Door het versturen van dit formulier verklaart u kennis genomen te hebben van ons Privacy Statement. U kunt ons Privacy Statement vinden op www.zakelijkinkomen.nl/privacy-statement/.

Menu